Монди Стамболийски

Най-големият производител на целулоза и хартия в България, с вълнуващи кариерни възможности в динамична и екологично отговорна работна среда.

Свържете се с нас

1 Zavodska St.
4210 Stambolijski,
Bulgaria
Reception: Tel: +35932909202
Human Resources: Tel: +35932909289

Въздушна снимка на площад Монди Стамболийски

За Монди Стамболийски

Монди Стамболийски предлага вълнуващи кариерни възможности в динамична и високотехнологична работна среда, която произвежда екологично отговорни продукти. Заводът ни в България е част от интегриран бизнес модел от суровината до крайния продукт – хартия и опаковки, който създава синергии по цялата верига на доставка. Монди Стамболийски е най-големият производител на целулоза и хартия в България с повече от 65 години опит. Ние произвеждаме висококачествена крафт хартия за индустриални торби за множество приложения. Нашите продукти и решения отразяват нашите знания, опит и иновативен дух. Нашите екипи непрекъснато се стремят да подобряват процеси.

мъж производствен работник, стоящ до управляваща машина

Нашето местоположение

Заводът се намира в гр. Стамболийски в Южна България, на около 18 километра от втория по големина град в страната – древният и красив Пловдив. В района около завода ни има уникални културни, исторически и природни забележителности и много възможности за водене на активен и социален начин на живот. Разположен на около 20 минути път с кола от двата най-големи административни центъра в региона – гр. Пловдив и гр. Пазарджик - до град Стамболийски може да се стигне с градски транспорт (автобус и влак). Монди Стамболийски предоставя служебен транспорт на своите служители.

момиче с боя върху ръцете си

Местните общности са важни за нас

Ние се ангажираме непрекъснато с местните общности, като се стремим да изграждаме дългосрочни взаимоотношения и да допринасяме за здрави и проспериращи общности. Повечето ни проекти, свързани с местната общност, са насочени към образованието и здравеопазването. Подкрепяме и проекти, свързани с инфраструктура и развитие на общностите. Имаме дългогодишна инициатива за отбелязване на първия учебен ден в училищата в гр. Стамболийски, предоставяйки STEM подаръчни комплекти на всички първокласници. Фокусирайки се върху образованието в ранна детска възраст, се стремим да насърчим интереса на учениците към природните науки, които са изключително важни за бъдещото им успешно развитие.

Поглед към Монди Стамболийски